2015-12-05 |18:53:20 | Kategori:Övrigt

Mode icon?

Ariana är en mode icon är inget nytt. Med hennes kattöron, sitt hår och skorna slår hon Kendall Jenner, som den mest sökta mode kändisen.  Efter henne kommer toppmodelen Kendall Jenner.
På tredje plats kommer Taylor Swift, fjärde plats Kim Kardashian, femte plats Olivia Palermo.
 
Men killara har ju sin egen lista där den enda Harry Styles ligger först och Luke Hemmings tar den andra platsen. Justin Bieber tar den tredje platsen och på fjärde plats kommer den blivade pappa Louis Tomlinson. Sist men inte minst på listan kommer Michael Clifford. One Direction och 5sos leder ganska stort. 
 
 
  
 
 
 
2015-12-05 |15:41:42 | Kategori:Övrigt

Kicks

 
 
 
Jag vaå från ingenstans såg jag Arianas perfum. Ari by Ariana!!!!! Jag kom i shock och nu vet nog att i min släkt vad de ska köpa till mig i jul. Om jag kan hålla mig så länge :)
 
r inte på kicks på nätet och sån ingenstans såg jag Arianas perfum. Ari by Ariana!!!!! Jag kom i shock och nu vet nog att i min släkt vad de ska köpa till mig i jul. Om jag kan hålla mig så länge :)
ån ingenstans såg jag Arianas perfum. Ari by Ariana!!!!! Jag kom i shock och nu vet nog att i min släkt vad de ska köpa till mig i jul. Om jag kan hålla mig så länge :)
Perfumen finns bara i vissa utvalda butiker. Man kan betsälla perfumen på kicks hemsida. (kicks.se)
 
 
 
Arlandastad, Arvika, Farsta, Halmstad, Hässleholm, Järfälla, Kalmar, Kållered, Linköping, Malmö, Norrköping, 
Nödinge, Piteå, Solna, Stenungsund, Söderhamn, Uddevalla, Uppsala, Vällingby, Västerås
 
Priser: 30ml = 345
           50ml = 445
         100ml = 545