2015-03-11 |12:13:49 | Kategori:Vänner

Jeannette McCurdy

Jeannette och Ari har det gått rykten om ett att dom har bråkat. Bråken skulle har varit om att Ari fick mer pengar som Ari förnekade och att dom blev behandlade på samma villkor. Det gick rykten att det var Ari var anledning till att Sam and Cat fick ett slut för att hon vill göra musik men samtidigt läckte bilder på Jeannette i underkläder. Men folk säger att hon själv läckte bilderna för att hon inte vill göra showen och att hon bråkade med tv-bolaget. Men i den senaste intervju så sa om så här om Ariana.

 
                                           
“Some like drama and I think we butted heads at times but in a very sisterly way.
She knows me so well and I know her so well that I think it was unfortunate that things kind of got misconstrued,” Jennette continued.
“There is certainly like a friend dynamic but then once you’re around that person for-I mean, 
Carly, Sam & Cat—once we didn’t have child labor laws we could work like 16 hours a day so you are around
these people constantly and It’s just natural that you’re gonna have ups and downs.”
 
        

Men i augusti 2014 så gjorde Jeannette en tv-serie som hette What´s next for Sarah där ho hade en karaktär som hette Gloriana där hon stor dissade Arinan. Men Dissen slutade inte där när Perez Hilton som hängde på med att slänga dissar mot Ariana när dom tog det till Twitter.

 
                                                          
 

Jag tycker att dom går väldigt lågt för det är väldigt kränkande. Ariana svarade med @jennettemccurdy @PerezHiltpn sorry can´t see your tweets clearly from up here in the charts slaying. Men nu så har säkert Ariana och Jennette pratat med varandra och lagt det bakom sig och blivigt vänner igen :) Sprid kärlek inte hat.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: